Rustic Rattan

by - maart 21, 2010

Vanmiddag zijn we even gezellig met zijn drietjes naar het HDC geweest. Papa met die kleine in de winkelwagen al spelend achter mama aan en mama even lekker wat inspiratie op doen. Ja ik moet eerlijk toegeven dat ik niet zo een goede klant ben voor dit soort zaken. Ik ga altijd dolgraag naar HDC, Riviera Maison en Lifestyle, maar ik koop er echt zelden wat. Ik ga echt voor de inspiratie en hoe ik dan op mijn eigen en goedkope manier de sfeer na kan maken.

Maar vanmiddag toch even van mijn geloof gevallen en drie rattan dingen gekocht, twee harten en een visje voor op zijn kamer.  Zie hier mijn koopresultaten.


You May Also Like

9 Comments

  1. Je hoeft je ook niet altijd in te houden hi hi! Als hartenfan vind ik je aankopen erg leuk!

    Een fijne lenteweek! Lieve groet, Ingrid

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Jaaa leuk je aankopen! Ik koop ook zelden wat bij Riviera maison, ik vind het wel super om te kijken, maar qua prijs vind ik het gewoon te duur.
    Fijne week!
    GroetjeS Ilona

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuke dingetjes heb je gekocht Miranda, en je hebt gelijk hoor, dat soort winkels zijn prima om ideeen op te doen. Maar soms moet je je gewoon even laten gaan....
    Fijne avond, groetjes, Tineke

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Mooie dingetjes heb je gekocht. Ik ga ook altijd sfeer en inspiratie opdoen in deze winkels. En dan thuis met mijn eigen spulletjes de boel een beetje oppimpen.

    Fijne week en groetjes,
    Nicole

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hoi Miranda, och jezelf eens een keertje verwennen dat mag toch wel, wat heb je leuke aankopen gedaan, leuk de harten, maar ook het visje van rattan is mooi, die heb ik nog niet eerder gezien.
    Fijne week.
    Groetjes Mea

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Zelf ook een groor hartenfan! Groet, Claudia

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ah idd soms moet je je gewoonweg eens laten gaan........
    Heerlijk dit moois.
    Fijne avond

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat een leuke aankopen!!! Dat visje heb ik nog nooit eerder gezien, wat een leukerd! En het is toch heerlijk om inspriatie op te doen?!? Of het nou op internet is of in een winkel. Vaak zijn die prachtige winkels gewoon net iets te duur (voor mij tenminste wel!).
    Fijn weekend!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat een leuke blog heb je...........ik kom gauw nog eens langs...........ik ga je volgen leuk !! kom je ook eens bij mij langs??

    Fijne zondag groetjes Ria

    BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat: